Figyelem!

Évzáró klubestünk December 16. (Szombat) 17 órától a Jaminai Közösségi Házban!!

 

Tisztelt Egyesületi Tagság, Tisztelt Barátaink!

A Százlábú Egyesület Elnöksége szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a szokásos, laza hangvételű

Évzáró Klubestjére.

A program ingyenes és nyílt, ezért arra minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk tagsági viszonytól függetlenül.

A rendezvény helyszíne:  Békéscsaba, Jaminai Közösségi Ház (Orosházi út 101.)

Időpontja: 2017. 12. 16. szombat 17:00 - 21:00 óráig

Az est első részében az idei évben lezajlott néhány egyesületi programunkról készített fotós beszámolókkal szeretnénk kedveskedni számotokra.

Majd ezt követően szokásainkhoz híven, néhány személyes élménybeszámolót hallgathatunk, /nézhetünk/ meg, (fotók, videók formájában) melyek messzi tájakra, gyönyörű vidékekre kalauzolnak el bennünket.

  • Horváth Csaba: Korzika (a mediterrán gyöngyszem) egy földraj tanár szemével
  • Preston Lawrence: Floridai élet az álmok (fél) szigetén

A klubestünk alkalmat ad arra is, hogy a következő évre tervezett néhány egyesületi programunk terveit is felvázoljuk az érdeklődők számára.

Szervezetünk vezetősége a szokásos megvendégeléssel (üdítő, pogácsa, apró süti) várja a résztvevőket, de nem utasítjuk vissza az otthonról hozott finomságokat sem, (enni, innivalót) melyek a közös asztalt gazdagíthatják. Szeretnénk, ha ez az este (is) a jó hangulatú élménybeszámolók, a kötetlen beszélgetések, kapcsolatteremtések lehetőségét jelentené mindenki számára így az év utolsó egyesületi programján. Ezért kérünk minden kedves egyesületi tagot, vagy (még) nem tagot, hogy személyes jelenlétetekkel (és akár néhány érdeklődő ismerőssel, családtaggal) tiszteljetek meg minket ezen a hagyományos évzáró rendezvényünkön.

Az újonnan belépni kívánó jövendő tagjaink ez alkalommal (is) tudnak a helyszínen Belépési Nyilatkozatot kitölteni, valamint jövő évre tagdíjat befizetni.

Kérünk titeket, hogy az ideális szervezés, valamint a terem berendezésének érdekében küldjetek egy válasz e-mailt, hogy részt tudtok-e venni a rendezvényen és, hogy előre láthatólag hányan jöttök. (előre is köszönjük)  

 

Üdvözlettel: a Százlábú Egyesület Elnöksége

www.szazlabu.hu,  info@szazlabu.hu

06-70/3340841, 06-70/3341868