Bringatúra az M44-es (még) forgalom nélküli szakaszán. Tiszakürt--Kondoros között.

Tisztelt Egyesületi Tagság! Tisztelt Túratársak! Tisztelt Barátaink!

Mint már más forrásokból esetleg értesülhettetek róla, az ősszel átadásra kerülő M44-es útszakaszán egy egyszeri és megismételhetetlen túraprogram szerveződik több civil és „kevésbé” civil szervezet szervezésében. A program a Tiszakürt és Kondoros közötti útszakaszon (58,4 km „szűz” aszfalton) futó, görkoris, és kerékpáros számban lesz 2019.09.14-én megrendezve.

Részletek a komplex programról:  http://maradjlenduletben.hu/m44-futas/

Ehhez az igen nagy érdeklődésre számottevő programhoz Egyesületünk is csatlakozik, bringás kategóriában.

Mivel az eredeti regisztrációs határidőt (aug. 31.) a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbította a szervezőbizottság, ezért számunkra is van még mód csatlakozni a programhoz. Ehhez viszont késedelem nélkül regisztrálni kell EGYÉNILEG!!

a https://m44polonelkul.polarsport.hu/entry/create felületen.

Figyelem! a jelentkezési határidő: 2019. 09. 03. kedd este 23:00!!!

Fontos, hogy aki beregisztrált, (akár már korábban is) valamint befizette a nevezési díjat (1000-vagy 2000Ft/fő) a szervezőknek (tehát nem a Százlábú Egyesületnek!!! hanem a MARADJ LENDULETBEN EGYESÜLET számlaszámára és velünk szeretne szervezett formában együtt tekerni), akkor azt azonnal jelezze felénk írásban egy válaszlevélben erre az e-mail címre.

szazlabuprogram@gmail.com

Egyesületünk vállalja, hogy aki a mi „színeinkben indul” annak kerékpárját a Tiszakürti starthelyre szállítja, valamint számukra egyesületi emblémával és némi kiegészítő bringás grafikával ellátott egyszínű ….. pólót is biztosit. Továbbá segítünk 2db kisbusszal, és telekocsis rendszerrel Békéscsabáról a kiindulási helyszínre (Tiszakürtre) is eljutni.

 A szervezőktől engedélyt kaptunk, hogy csapatunkat a kisbuszunk a trélerrel együtt végig kisérheti, amely, ha szükséges akkor technikai segítséget is tud majd nyújtani.  Ezeknek a plusz szolgáltatásoknak a költsége 3000Ft/fő (érvényes egyesületi tagsági viszonnyal rendelkezők számára 2000Ft)

Ezeket az összegeket majd csak a program kezdésekor szedjük össze a helyszínen.

 A bringák felpakolása szállító trélerre a rendezvényt megelőző napon (szeptember 13-án, pénteken  18 -19 óra között) történik meg a Békéscsabai Penny áruház parkolójában.

 

Indulás: Ugyaninnen, másnap reggel: (szept.14.szombat) 06:30-kor!

Rajt: 09:00 Tiszakürt

További részletek majd azoknak, akik már regisztráltak és jelentkeztek nálunk az egyesület e-mail címén. (szazlabuprogram@gmail.com, info@szazlabu.hu)

Figyelem!

A csapatunk a kondorosi célhelyre való beérkezést követően Békéscsabára is kerékpárral jön vissza! (+26km!!)

A fent leírt „Százlábús” szervezés és az azzal járó kiegészítő szolgáltatások csak minimum 14fő jelentkezésétől valósulnak meg.

Maximális létszám 40fő

Üdvözlettel: Zanócz Szilvia elnök