Meghívó a jubileumi (10. éves) Egyesületünk év-végi klubestjére 2019.12.14.

 

Tisztelt Egyesületi Tagság!

Tisztelt Kiránduló és Túratársaink!

Tisztelt Barátaink!

 

Ismét eltelt egy programokkal teli esztendő Egyesületünk és a Ti életetekben is. Ezért úgy gondoltuk, hogy újra itt az idő, némileg számot vetni az elmúlt év történéseiről, valamint lazulni is egy kicsit.

Annál is inkább, hiszen Egyesületünk éppen decemberben ünnepli megalakulásának 10 évét!

VIVÁT! VIVÁT! VIVÁT!

Ezért engedjétek meg, hogy nagy-nagy szeretettel meghívjunk Titeket és kedves családotokat, ismerőseiteket az ilyenkor szokásos, laza hangvételű nyílt

Évzáró klubestünkre 

 

A rendezvény helyszíne szokásosan: Békéscsaba, Jaminai Közösségi Ház (Orosházi út 101.) Időpont: 2019. 12. 14. szombat 16:00 - 21:00 (??) óráig

Délután 14-órától várjuk már azokat, akik szeretnének (tudnak) egy kicsit segédkezni az előkészületekben. Pogácsa és lekváros papucs készítés, friss kolbász gyúrás, (majd ezek megsütése a helyi kemencében), terem rendezés stb..! Az alapanyagokat Egyesületünk biztosítja. A konyhát az eszközöket, a kemencét a Jaminai Közösségi Ház, a kötőket, a váltó ruhát a pogácsa szaggatót, valamint a jó kedvet pedig Ti biztosíthatjátok.

Az est első részében (kb.17 órától) szokásainkhoz híven az idei évben lezajlott néhány egyesületi programunkról készített fotós-videós beszámolókkal szeretnénk kedveskedni számotokra. Továbbá néhány gondolat, elképzelés is elhangzik a jövő évi programokkal kapcsolatban.

 

Ezt követően:

Preston Laurence a

távoli Hawaii-szigetek varázslatos világába kalauzol minket. Személyes élményeit fotókkal sztorikkal színesítve.

                                   

A szünetet követően pedig    

                   

Kucsera Emil

geográfus, kulturális antropológus

 tart színes úti beszámolót és érdekes előadást, Közép Amerikai útjáról.

Vulkánok, esőerdők, letűnt és új kultúrák a Maják földjén…

„Gondolataim Dél-Mexikó, Guatemala, Salvador, Belize és Honduras útjait járva”

címmel.

 Szervezetünk vezetősége a szokásos megvendégeléssel: üdítő, pogácsa, apró süti, friss kolbász (helyben a kemencében sütve) várja az érdeklődőket, de most sem utasítjuk vissza az otthonról hozott finomságokat, melyek a közös asztalt gazdagíthatják. Szeretnénk, ha ez az este (is) a jó hangulatú élménybeszámolók, a kötetlen beszélgetések, kapcsolatteremtések lehetőségét jelentené mindenki számára, így az év utolsó egyesületi programján. Ezért kérünk mindenkit, hogy jelenlétetekkel tiszteljetek meg minket ezen a jubileumi évzáró rendezvényünkön.

Az újonnan belépni kívánó tagjaink ez alkalommal is tudnak majd a helyszínen Belépési Nyilatkozatot kitölteni.

        

Üdvözlettel: Zanócz Szilvia elnök

 www.szazlabu.hu,  info@szazlabu.hu 06-70/3340841, 06-70/3341868